Tapetserare i Nacka

Annons:

Tapetserare i Nacka - duktiga och erfarna tapetserare i Nacka som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Nacka som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Nacka. Om du letar efter en tapetserare i Nacka som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Nacka rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Nacka nedan.
Annons:

Tapetserare i Nacka - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Nacka som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Nacka.

Saltsjö-Duvnäs Tapetserarverkstad
Värmdöv. 260
131 42 NACKA


Nacka Möbelomklädsel
Värmdöv. 260
131 42 NACKA


Tapetserartjänst
Sickla Strand 5
131 34 Nacka

Annons:

Kostnad för tapestering i Nacka

Kostnad och pris för tapetsering i Nacka varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Nacka rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Nacka

I Nacka finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Nacka. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Nacka.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Nacka om du vill veta mer än bara tapetsering i Nacka.

I Nacka fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Nacka. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Nacka så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.