Tapetserare i Norrtälje

Annons:

Tapetserare i Norrtälje - duktiga och erfarna tapetserare i Norrtälje som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Norrtälje som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Norrtälje. Om du letar efter en tapetserare i Norrtälje som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Norrtälje rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Norrtälje nedan.
Annons:

Tapetserare i Norrtälje - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Norrtälje som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Norrtälje.

Möbeldoktorn, Douhans Tapetserarverkstad
Götg. 16
761 45 Norrtälje


Högberg Textilmontering, Peter
Bältartorpsg. 8 A
761 32 Norrtälje

Annons:

Kostnad för tapestering i Norrtälje

Kostnad och pris för tapetsering i Norrtälje varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Norrtälje rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Norrtälje

I Norrtälje finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Norrtälje. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Norrtälje.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Du kan här också läsa mer om orten Norrtälje om du vill veta mer än bara tapetsering i Norrtälje.

I Norrtälje fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Norrtälje. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Norrtälje så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.