Tapetserare i Saltsjö-Boo

Annons:

Tapetserare i Saltsjö-Boo - duktiga och erfarna tapetserare i Saltsjö-Boo som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Saltsjö-Boo som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Saltsjö-Boo. Om du letar efter en tapetserare i Saltsjö-Boo som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Saltsjö-Boo rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Saltsjö-Boo nedan.
Annons:

Tapetserare i Saltsjö-Boo - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Saltsjö-Boo som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Saltsjö-Boo.

MIN EGEN
Trädgårdsv. 4
132 42 SALTSJÖ-BOO

Annons:

Kostnad för tapestering i Saltsjö-Boo

Kostnad och pris för tapetsering i Saltsjö-Boo varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Saltsjö-Boo. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Saltsjö-Boo.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Saltsjö-Boo om du vill veta mer än bara tapetsering i Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Saltsjö-Boo. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Saltsjö-Boo så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.