Tapetserare i Segeltorp

Annons:

Tapetserare i Segeltorp - duktiga och erfarna tapetserare i Segeltorp som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Segeltorp som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Segeltorp. Om du letar efter en tapetserare i Segeltorp som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Segeltorp rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Segeltorp nedan.
Annons:

Tapetserare i Segeltorp - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Segeltorp som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Segeltorp.

Anttila Måleri AB
Chronas v. 19
141 71 SEGELTORP

Annons:

Kostnad för tapestering i Segeltorp

Kostnad och pris för tapetsering i Segeltorp varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Segeltorp rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Segeltorp

I Segeltorp finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Segeltorp. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Segeltorp.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Du kan här också läsa mer om orten Segeltorp om du vill veta mer än bara tapetsering i Segeltorp.

I Segeltorp fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Segeltorp. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Segeltorp så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.