Tapetserare i Skogås

Annons:

Tapetserare i Skogås - duktiga och erfarna tapetserare i Skogås som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Skogås som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skogås. Om du letar efter en tapetserare i Skogås som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skogås rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skogås nedan.
Annons:

Tapetserare i Skogås - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skogås som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skogås.

Stavins Måleri AB
Hyggesbacken 4
142 52 SKOGÅS

Annons:

Kostnad för tapestering i Skogås

Kostnad och pris för tapetsering i Skogås varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skogås rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skogås

I Skogås finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skogås. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Du kan här också läsa mer om orten Skogås om du vill veta mer än bara tapetsering i Skogås.

I Skogås fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skogås. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skogås så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.