Tapetserare i Sollentuna

Annons:

Tapetserare i Sollentuna - duktiga och erfarna tapetserare i Sollentuna som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Sollentuna som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Sollentuna. Om du letar efter en tapetserare i Sollentuna som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Sollentuna rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Sollentuna nedan.
Annons:

Tapetserare i Sollentuna - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Sollentuna som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Sollentuna.

Marina Norder Tapetserarverkstad
Idunv. 9 B
191 43 SOLLENTUNA


Prima Tak & Mark I Stockholm AB
Vänortsstråket 57 A
191 62 Sollentuna


Mäster Nylén AB
Båtsmansv. 13
192 48 SOLLENTUNA


Friman Bertil Tapetserarverkstad
Kummelbyv. 1 H
191 40 Sollentuna

Annons:

Kostnad för tapestering i Sollentuna

Kostnad och pris för tapetsering i Sollentuna varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Sollentuna rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Sollentuna

I Sollentuna finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Sollentuna. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Sollentuna om du vill veta mer än bara tapetsering i Sollentuna.

I Sollentuna fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Sollentuna. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Sollentuna så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.