Tapetserare i Solna

Annons:

Tapetserare i Solna - duktiga och erfarna tapetserare i Solna som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Solna som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Solna. Om du letar efter en tapetserare i Solna som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Solna rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Solna nedan.
Annons:

Tapetserare i Solna - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Solna som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Solna.

Målerisnabben Hgs AB
Gustav III:s Boulevard 141
169 74 Solna


Hantverkarnas Hus AB
Råsundav. 169 B
169 36 Solna

Annons:

Kostnad för tapestering i Solna

Kostnad och pris för tapetsering i Solna varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Solna rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Solna

I Solna finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Solna. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Solna om du vill veta mer än bara tapetsering i Solna.

I Solna fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Solna. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Solna så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.