Tapetserare i Spånga

Annons:

Tapetserare i Spånga - duktiga och erfarna tapetserare i Spånga som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Spånga som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Spånga. Om du letar efter en tapetserare i Spånga som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Spånga rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Spånga nedan.
Annons:

Tapetserare i Spånga - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Spånga som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Spånga.

Spånga Möbel & Inredningsverkstad
Spångav. 312
163 46 SPÅNGA


Auto Clayt
Sulkyv. 2
163 43 Spånga

Annons:

Kostnad för tapestering i Spånga

Kostnad och pris för tapetsering i Spånga varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Spånga rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Spånga

I Spånga finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Spånga. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Du kan här också läsa mer om orten Spånga om du vill veta mer än bara tapetsering i Spånga.

I Spånga fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Spånga. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Spånga så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.