Tapetserare i Stockholm

Annons:

Tapetserare i Stockholm - duktiga och erfarna tapetserare i Stockholm som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 6 olika tapetserarverkstäder i Stockholm som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Stockholm. Om du letar efter en tapetserare i Stockholm som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Stockholm rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Stockholm nedan.
Annons:

Tapetserare i Stockholm - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Stockholm som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Stockholm.

Marias Gardin & Tapetserarverkstad
Kungsholms Strand 155
112 48 Stockholm


Gustav Jäger Möbelverkstad
Erik Dahlbergsg. 36
115 32 Stockholm


Lagertz, Eva-Lena
Bergsundsg. 9
117 37 STOCKHOLMLis Tapetseri
Katarina Bang. 42


Magdas Möbeltapetsering
Kungsg. 90
112 27 STOCKHOLM


Blomkvist Tapetserarverkstad, Lars
Riddarg. 51
114 57 Stockholm

Annons:

Kostnad för tapestering i Stockholm

Kostnad och pris för tapetsering i Stockholm varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Stockholm rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Stockholm

I Stockholm finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Stockholm. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Stockholm om du vill veta mer än bara tapetsering i Stockholm.

I Stockholm fanns det sammanlagt 6 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Stockholm. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Stockholm så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.