Tapetserare i Sundbyberg

Annons:

Tapetserare i Sundbyberg - duktiga och erfarna tapetserare i Sundbyberg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Sundbyberg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Sundbyberg. Om du letar efter en tapetserare i Sundbyberg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Sundbyberg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Sundbyberg nedan.
Annons:

Tapetserare i Sundbyberg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Sundbyberg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Sundbyberg.

E & N Tapetserare & Inredning AB
Järnvägsg. 7
172 75 SUNDBYBERG


Jarmo Anttila
Tuleg. 66
172 72 Sundbyberg


Sundbybergs Tapetserarverkstad
Skogsbacken 31
172 41 Sundbyberg

Annons:

Kostnad för tapestering i Sundbyberg

Kostnad och pris för tapetsering i Sundbyberg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Sundbyberg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Sundbyberg

I Sundbyberg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Sundbyberg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Sundbyberg.

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Sundbyberg om du vill veta mer än bara tapetsering i Sundbyberg.

I Sundbyberg fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Sundbyberg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Sundbyberg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.