Tapetserare i Täby

Annons:

Tapetserare i Täby - duktiga och erfarna tapetserare i Täby som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Täby som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Täby. Om du letar efter en tapetserare i Täby som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Täby rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Täby nedan.
Annons:

Tapetserare i Täby - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Täby som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Täby.

Åke Back Målare AB
Vinterv. 16
183 60 Täby

Annons:

Kostnad för tapestering i Täby

Kostnad och pris för tapetsering i Täby varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Täby rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Täby

I Täby finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Täby. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Täby.

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Täby om du vill veta mer än bara tapetsering i Täby.

I Täby fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Täby. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Täby så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.