Tapetserare i Tumba

Annons:

Tapetserare i Tumba - duktiga och erfarna tapetserare i Tumba som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Tumba som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Tumba. Om du letar efter en tapetserare i Tumba som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Tumba rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Tumba nedan.
Annons:

Tapetserare i Tumba - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Tumba som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Tumba.

Tapetserare Cecilia Danielsson
Harrv. 7
147 43 Tumba

Annons:

Kostnad för tapestering i Tumba

Kostnad och pris för tapetsering i Tumba varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Tumba rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Tumba

I Tumba finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Tumba. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Tumba om du vill veta mer än bara tapetsering i Tumba.

I Tumba fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Tumba. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Tumba så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.