Tapetserare i Tyresö

Annons:

Tapetserare i Tyresö - duktiga och erfarna tapetserare i Tyresö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Tyresö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Tyresö. Om du letar efter en tapetserare i Tyresö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Tyresö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Tyresö nedan.
Annons:

Tapetserare i Tyresö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Tyresö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Tyresö.

Stockholms Måleripool AB
070 - 798 91 60


Annons:

Kostnad för tapestering i Tyresö

Kostnad och pris för tapetsering i Tyresö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Tyresö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Tyresö

I Tyresö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Tyresö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Tyresö om du vill veta mer än bara tapetsering i Tyresö.

I Tyresö fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Tyresö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Tyresö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.