Tapetserare i Uttran

Annons:

Tapetserare i Uttran - duktiga och erfarna tapetserare i Uttran som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Uttran som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Uttran. Om du letar efter en tapetserare i Uttran som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Uttran rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Uttran nedan.
Annons:

Tapetserare i Uttran - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Uttran som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Uttran.

Larssons Tapetserarverkstad eftr.
Segersjöv. 29
147 61 UTTRAN

Annons:

Kostnad för tapestering i Uttran

Kostnad och pris för tapetsering i Uttran varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Uttran rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Uttran

I Uttran finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Uttran. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Uttran.

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Du kan här också läsa mer om orten Uttran om du vill veta mer än bara tapetsering i Uttran.

I Uttran fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Uttran. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Uttran så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.