Tapetserare i Värmdö

Annons:

Tapetserare i Värmdö - duktiga och erfarna tapetserare i Värmdö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Värmdö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Värmdö. Om du letar efter en tapetserare i Värmdö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Värmdö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Värmdö nedan.
Annons:

Tapetserare i Värmdö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Värmdö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Värmdö.

Alla Tiders Möbelkultur
Fruviksv. 2
139 34 VÄRMDÖ

Annons:

Kostnad för tapestering i Värmdö

Kostnad och pris för tapetsering i Värmdö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Värmdö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Värmdö

I Värmdö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Värmdö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Värmdö.

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Du kan här också läsa mer om orten Värmdö om du vill veta mer än bara tapetsering i Värmdö.

I Värmdö fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Värmdö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Värmdö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.