Tapetserare i Vaxholm

Annons:

Tapetserare i Vaxholm - duktiga och erfarna tapetserare i Vaxholm som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Vaxholm som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vaxholm. Om du letar efter en tapetserare i Vaxholm som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vaxholm rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vaxholm nedan.
Annons:

Tapetserare i Vaxholm - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vaxholm som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vaxholm.

Aggers Tapetserarverkstad AB
Enbärsbacken 3
185 39 VAXHOLM

Annons:

Kostnad för tapestering i Vaxholm

Kostnad och pris för tapetsering i Vaxholm varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vaxholm rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vaxholm

I Vaxholm finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vaxholm. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vaxholm.

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vaxholm om du vill veta mer än bara tapetsering i Vaxholm.

I Vaxholm fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vaxholm. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vaxholm så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Stockholm.