Tapetserare i Bälinge

Annons:

Tapetserare i Bälinge - duktiga och erfarna tapetserare i Bälinge som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Bälinge som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bälinge. Om du letar efter en tapetserare i Bälinge som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bälinge rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bälinge nedan.
Annons:

Tapetserare i Bälinge - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bälinge som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bälinge.

Klockargårdens Tapetserarverkstad
Åkerby Klockargården 305
743 86 Bälinge

Annons:

Kostnad för tapestering i Bälinge

Kostnad och pris för tapetsering i Bälinge varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bälinge rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bälinge

I Bälinge finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bälinge. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Bälinge om du vill veta mer än bara tapetsering i Bälinge.

I Bälinge fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bälinge. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bälinge så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Uppsala.