Tapetserare i Bålsta

Annons:

Tapetserare i Bålsta - duktiga och erfarna tapetserare i Bålsta som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Bålsta som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Bålsta. Om du letar efter en tapetserare i Bålsta som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Bålsta rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Bålsta nedan.
Annons:

Tapetserare i Bålsta - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Bålsta som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Bålsta.

Målerifirma Nymålat AB
Industriv. 13
746 40 BÅLSTA

Annons:

Kostnad för tapestering i Bålsta

Kostnad och pris för tapetsering i Bålsta varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Bålsta rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Bålsta

I Bålsta finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Bålsta. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Bålsta om du vill veta mer än bara tapetsering i Bålsta.

I Bålsta fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Bålsta. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Bålsta så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Uppsala.