Tapetserare i Hargshamn

Annons:

Tapetserare i Hargshamn - duktiga och erfarna tapetserare i Hargshamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hargshamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hargshamn. Om du letar efter en tapetserare i Hargshamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hargshamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hargshamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Hargshamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hargshamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hargshamn.

Sanda Tapetserarverkstad HB
Sanda 597
742 95 Hargshamn

Annons:

Kostnad för tapestering i Hargshamn

Kostnad och pris för tapetsering i Hargshamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hargshamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hargshamn

I Hargshamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hargshamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hargshamn.

Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun belägen vid Galtfjärden. Hamnen har varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk.

Yta: 81 hektar
Invånarantal: 312, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hargshamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Hargshamn.

I Hargshamn fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hargshamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hargshamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Uppsala.