Tapetserare i Skutskär

Annons:

Tapetserare i Skutskär - duktiga och erfarna tapetserare i Skutskär som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Skutskär som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skutskär. Om du letar efter en tapetserare i Skutskär som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skutskär rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skutskär nedan.
Annons:

Tapetserare i Skutskär - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skutskär som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skutskär.

Fröjdhs Tapetserarverkstad
Vallv. 9
814 31 SKUTSKÄR

Annons:

Kostnad för tapestering i Skutskär

Kostnad och pris för tapetsering i Skutskär varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skutskär rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skutskär

I Skutskär finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skutskär. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skutskär.

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Skutskär om du vill veta mer än bara tapetsering i Skutskär.

I Skutskär fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skutskär. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skutskär så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Uppsala.