Tapetserare i Storvreta

Annons:

Tapetserare i Storvreta - duktiga och erfarna tapetserare i Storvreta som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Storvreta som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Storvreta. Om du letar efter en tapetserare i Storvreta som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Storvreta rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Storvreta nedan.
Annons:

Tapetserare i Storvreta - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Storvreta som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Storvreta.

Ärentuna Måleri
Låta 54
743 91 Storvreta

Annons:

Kostnad för tapestering i Storvreta

Kostnad och pris för tapetsering i Storvreta varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Storvreta rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Storvreta

I Storvreta finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Storvreta. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Storvreta.

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Storvreta om du vill veta mer än bara tapetsering i Storvreta.

I Storvreta fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Storvreta. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Storvreta så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Uppsala.