Tapetserare i Tärnsjö

Annons:

Tapetserare i Tärnsjö - duktiga och erfarna tapetserare i Tärnsjö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Tärnsjö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Tärnsjö. Om du letar efter en tapetserare i Tärnsjö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Tärnsjö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Tärnsjö nedan.
Annons:

Tapetserare i Tärnsjö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Tärnsjö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Tärnsjö.

Möbel-Form, Eric Lööf
Östervålav. 9
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Kostnad för tapestering i Tärnsjö

Kostnad och pris för tapetsering i Tärnsjö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Tärnsjö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Tärnsjö

I Tärnsjö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Tärnsjö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Tärnsjö.

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Tärnsjö om du vill veta mer än bara tapetsering i Tärnsjö.

I Tärnsjö fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Tärnsjö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Tärnsjö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Uppsala.