Tapetserare i Uppsala

Annons:

Tapetserare i Uppsala - duktiga och erfarna tapetserare i Uppsala som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 7 olika tapetserarverkstäder i Uppsala som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Uppsala. Om du letar efter en tapetserare i Uppsala som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Uppsala rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Uppsala nedan.
Annons:

Tapetserare i Uppsala - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Uppsala som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Uppsala.

Almtuna Tapetserarverkstad
Hjalmar Brantingsg. 22
753 27 Uppsala


Tunabackars Tapetserarverkstad
Väpnarg. 13 A
753 36 Uppsala


Luthagens Möbelateljé
Kyrkogårdsg. 39
753 13 UPPSALA


Kjörlings Tapetserarverkstad
Lästmakarg. 7
754 34 UPPSALA


Ekeby Tapetserare
Ekeby bruk 34
752 63 UPPSALA


erge tapetserare i Svartbäcken
Egilsg. 18
753 35 UPPSALA


Slottsbackens Tapetserarverkstad
Nedre Slottsg. 16
753 09 Uppsala

Annons:

Kostnad för tapestering i Uppsala

Kostnad och pris för tapetsering i Uppsala varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Uppsala rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Uppsala

I Uppsala finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Uppsala. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Uppsala om du vill veta mer än bara tapetsering i Uppsala.

I Uppsala fanns det sammanlagt 7 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Uppsala. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Uppsala så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Uppsala.