Tapetserare i Vänge

Annons:

Tapetserare i Vänge - duktiga och erfarna tapetserare i Vänge som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Vänge som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Vänge. Om du letar efter en tapetserare i Vänge som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Vänge rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Vänge nedan.
Annons:

Tapetserare i Vänge - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Vänge som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Vänge.

Caroline Tapetserare
Helgesta Gannsbäck 115
740 20 Vänge

Annons:

Kostnad för tapestering i Vänge

Kostnad och pris för tapetsering i Vänge varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Vänge rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Vänge

I Vänge finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Vänge. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Vänge.

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Vänge om du vill veta mer än bara tapetsering i Vänge.

I Vänge fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Vänge. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Vänge så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Uppsala.