Tapetserare i Arvika

Annons:

Tapetserare i Arvika - duktiga och erfarna tapetserare i Arvika som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Arvika som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Arvika. Om du letar efter en tapetserare i Arvika som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Arvika rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Arvika nedan.
Annons:

Tapetserare i Arvika - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Arvika som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Arvika.

Baumbachs Eftr. Arne Johansson
Hantverksg. 12 A
671 31 Arvika

Annons:

Kostnad för tapestering i Arvika

Kostnad och pris för tapetsering i Arvika varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Arvika rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Arvika

I Arvika finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Arvika. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Arvika.

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånarantal: 14244, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Arvika om du vill veta mer än bara tapetsering i Arvika.

I Arvika fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Arvika. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Arvika så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Värmland.