Tapetserare i Forshaga

Annons:

Tapetserare i Forshaga - duktiga och erfarna tapetserare i Forshaga som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Forshaga som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Forshaga. Om du letar efter en tapetserare i Forshaga som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Forshaga rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Forshaga nedan.
Annons:

Tapetserare i Forshaga - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Forshaga som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Forshaga.

Tonnys Tapetsserie & Sängbutik
Djupdalsbrinken 3
667 30 FORSHAGA

Annons:

Kostnad för tapestering i Forshaga

Kostnad och pris för tapetsering i Forshaga varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Forshaga rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Forshaga

I Forshaga finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Forshaga. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Forshaga.

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Forshaga om du vill veta mer än bara tapetsering i Forshaga.

I Forshaga fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Forshaga. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Forshaga så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Värmland.