Tapetserare i Gräsmark

Annons:

Tapetserare i Gräsmark - duktiga och erfarna tapetserare i Gräsmark som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Gräsmark som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Gräsmark. Om du letar efter en tapetserare i Gräsmark som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Gräsmark rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Gräsmark nedan.
Annons:

Tapetserare i Gräsmark - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Gräsmark som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Gräsmark.

Lottas ting och tapetseri
Forsnäs 13
686 98 GRÄSMARK

Annons:

Kostnad för tapestering i Gräsmark

Kostnad och pris för tapetsering i Gräsmark varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Gräsmark rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Gräsmark

I Gräsmark finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Gräsmark. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Gräsmark.

Gräsmarks socken i Värmland ingick i Fryksdals härad, ingår sedan 1971 i Sunne kommun och motsvarar från 2016 Gräsmarks distrikt. Högfors bruk samt tätorten Uddheden med sockenkyrkan Gräsmarks kyrka ligger i socknen. Den genuina dialekten i Gräsmark är Gräsmarksmålet.

Yta: 407 km2
Invånarantal: 1178, år 2000

Du kan här också läsa mer om orten Gräsmark om du vill veta mer än bara tapetsering i Gräsmark.

I Gräsmark fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Gräsmark. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Gräsmark så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Värmland.