Tapetserare i Karlstad

Annons:

Tapetserare i Karlstad - duktiga och erfarna tapetserare i Karlstad som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 6 olika tapetserarverkstäder i Karlstad som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Karlstad. Om du letar efter en tapetserare i Karlstad som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Karlstad rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Karlstad nedan.
Annons:

Tapetserare i Karlstad - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Karlstad som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Karlstad.

Adolfssons Tapetserarverkstad
Sätter 214 B
655 93 Karlstad


Ateljé Möbelomklädsel & Gardindesign Milovan Sekula
Ö. Torgg. 9
652 24 KARLSTAD


Janssons Tapetserar & Syservice AB
Lantvärnsg. 10
652 21 Karlstad


Ateljé Möbelomklädsel & Gardindesign Gert Andersson
Ö. Torgg. 9
652 24 KARLSTAD


Ellas Tapetserarverkstad
Fryxellsg. 2
652 22 KARLSTAD


Karlstad Stolservice
Betongv. 10
653 50 KARLSTAD

Annons:

Kostnad för tapestering i Karlstad

Kostnad och pris för tapetsering i Karlstad varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Karlstad rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Karlstad

I Karlstad finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Karlstad. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Karlstad om du vill veta mer än bara tapetsering i Karlstad.

I Karlstad fanns det sammanlagt 6 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Karlstad. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Karlstad så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Värmland.