Tapetserare i Kristinehamn

Annons:

Tapetserare i Kristinehamn - duktiga och erfarna tapetserare i Kristinehamn som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Kristinehamn som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kristinehamn. Om du letar efter en tapetserare i Kristinehamn som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kristinehamn rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kristinehamn nedan.
Annons:

Tapetserare i Kristinehamn - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kristinehamn som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kristinehamn.

T.W Måleri Karlstad
Djurgårdsv. 1 A
681 54 KRISTINEHAMN


Tapetserare Marita Örngren
Svedjeg. 9
681 92 KRISTINEHAMN

Annons:

Kostnad för tapestering i Kristinehamn

Kostnad och pris för tapetsering i Kristinehamn varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kristinehamn rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kristinehamn

I Kristinehamn finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kristinehamn. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kristinehamn.

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kristinehamn om du vill veta mer än bara tapetsering i Kristinehamn.

I Kristinehamn fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kristinehamn. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kristinehamn så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Värmland.