Tapetserare i Säffle

Annons:

Tapetserare i Säffle - duktiga och erfarna tapetserare i Säffle som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Säffle som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Säffle. Om du letar efter en tapetserare i Säffle som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Säffle rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Säffle nedan.
Annons:

Tapetserare i Säffle - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Säffle som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Säffle.

Walls Möbelverkstad
Åmålsv. 1
661 32 SÄFFLE

Annons:

Kostnad för tapestering i Säffle

Kostnad och pris för tapetsering i Säffle varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Säffle rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Säffle

I Säffle finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Säffle. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Säffle.

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Säffle om du vill veta mer än bara tapetsering i Säffle.

I Säffle fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Säffle. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Säffle så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Värmland.