Tapetserare i Skoghall

Annons:

Tapetserare i Skoghall - duktiga och erfarna tapetserare i Skoghall som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Skoghall som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skoghall. Om du letar efter en tapetserare i Skoghall som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skoghall rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skoghall nedan.
Annons:

Tapetserare i Skoghall - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skoghall som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skoghall.

Almgrens Tapetserarverkstad
Solg. 3
663 30 SKOGHALL

Annons:

Kostnad för tapestering i Skoghall

Kostnad och pris för tapetsering i Skoghall varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skoghall rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skoghall

I Skoghall finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skoghall. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skoghall.

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Skoghall om du vill veta mer än bara tapetsering i Skoghall.

I Skoghall fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skoghall. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skoghall så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Värmland.