Tapetserare i Hörnefors

Annons:

Tapetserare i Hörnefors - duktiga och erfarna tapetserare i Hörnefors som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Hörnefors som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Hörnefors. Om du letar efter en tapetserare i Hörnefors som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Hörnefors rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Hörnefors nedan.
Annons:

Tapetserare i Hörnefors - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Hörnefors som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Hörnefors.

Kroknålen Tapetserarverkstad
Industriv. 32
905 31 Hörnefors

Annons:

Kostnad för tapestering i Hörnefors

Kostnad och pris för tapetsering i Hörnefors varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Hörnefors rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Hörnefors

I Hörnefors finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Hörnefors. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hörnefors om du vill veta mer än bara tapetsering i Hörnefors.

I Hörnefors fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Hörnefors. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Hörnefors så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västerbotten.