Tapetserare i Lycksele

Annons:

Tapetserare i Lycksele - duktiga och erfarna tapetserare i Lycksele som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Lycksele som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Lycksele. Om du letar efter en tapetserare i Lycksele som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Lycksele rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Lycksele nedan.
Annons:

Tapetserare i Lycksele - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Lycksele som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Lycksele.

Golv & Väggspecialisten Norr AB
Verkstadsv. 8
921 45 LYCKSELE


Åströms Tapetserarverkstad
Sven Duvas v. 12
921 32 LYCKSELE

Annons:

Kostnad för tapestering i Lycksele

Kostnad och pris för tapetsering i Lycksele varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Lycksele rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Lycksele

I Lycksele finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Lycksele. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Lycksele.

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lycksele om du vill veta mer än bara tapetsering i Lycksele.

I Lycksele fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Lycksele. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Lycksele så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västerbotten.