Tapetserare i Skellefteå

Annons:

Tapetserare i Skellefteå - duktiga och erfarna tapetserare i Skellefteå som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Skellefteå som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Skellefteå. Om du letar efter en tapetserare i Skellefteå som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Skellefteå rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Skellefteå nedan.
Annons:

Tapetserare i Skellefteå - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Skellefteå som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Skellefteå.

Möller Tapetserareverkstad, Kjell
Vindstigen 20
931 51 Skellefteå

Annons:

Kostnad för tapestering i Skellefteå

Kostnad och pris för tapetsering i Skellefteå varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Skellefteå rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Skellefteå

I Skellefteå finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Skellefteå. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Skellefteå om du vill veta mer än bara tapetsering i Skellefteå.

I Skellefteå fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Skellefteå. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Skellefteå så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västerbotten.