Tapetserare - Möller Tapetserareverkstad, Kjell i Skellefteå

Annons:

Möller Tapetserareverkstad, Kjell i Skellefteå är en tapetserarverkstad som kan hjälpa dig med tapetsering av bl.a. möbler, sadlar och segel i Skellefteå. Om du behöver hjälp med att byta, renovera eller laga möbeltyger på dina möbler i Skellefteå så kan du kontakta Möller Tapetserareverkstad, Kjell för att ta reda på deras utbud av tjänster inom tapetsering och möbeltyger.

Kontakta Möller Tapetserareverkstad, Kjell i Skellefteå, en tapetserare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till tapetserare och tapetserarverkstaden Möller Tapetserareverkstad, Kjell i Skellefteå.
Annons:

Möller Tapetserareverkstad, Kjell
Vindstigen 20
931 51 Skellefteå
0910 - 129 49


Karta och vägbeskrivning till Möller Tapetserareverkstad, Kjell i Skellefteå

Nedan finns en vägbeskrivning samt karta till tapetserarverkstaden Möller Tapetserareverkstad, Kjell i Skellefteå som kan hjälpa dig med tapetsering.


Annons:

Pris på tapetsering i Skellefteå - Möller Tapetserareverkstad, Kjell

pris på tapestering och möbeltyger i Skellefteå varierar mellan Möller Tapetserareverkstad, Kjell och andra tapetserare i Skellefteå så kan det vara bra att ta reda på pris på tapetsering hos andra tapetserarverkstäder i Skellefteå samt i hela Västerbotten. På så vis kan du vara säker på att få bästa pris på de tjänster från tapetserare du vill köpa i Skellefteå.

Kommenterat om Möller Tapetserareverkstad, Kjell i Skellefteå