Tapetserare i Umeå

Annons:

Tapetserare i Umeå - duktiga och erfarna tapetserare i Umeå som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 6 olika tapetserarverkstäder i Umeå som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Umeå. Om du letar efter en tapetserare i Umeå som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Umeå rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Umeå nedan.
Annons:

Tapetserare i Umeå - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Umeå som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Umeå.

Tapetserarverkstad - Gammalt som Nytt
Häradshövdingeg. 13
903 31 UMEÅ


iH:s Möbelklädsel
Nyg. 1 A
903 25 Umeå


Röbäcks Måleri
Skidspåret 17
903 38 Umeå


Umeå Måleri AB
Spårv. 22
901 31 UMEÅ


Kroll Möbeltapetsering
Umeå-brattby 25
905 93 UMEÅ


Åsa:s Tapetserarverkstad
Lamellg. 13
904 22 Umeå

Annons:

Kostnad för tapestering i Umeå

Kostnad och pris för tapetsering i Umeå varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Umeå rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Umeå

I Umeå finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Umeå. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Umeå om du vill veta mer än bara tapetsering i Umeå.

I Umeå fanns det sammanlagt 6 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Umeå. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Umeå så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västerbotten.