Tapetserare i Alnö

Annons:

Tapetserare i Alnö - duktiga och erfarna tapetserare i Alnö som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Alnö som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Alnö. Om du letar efter en tapetserare i Alnö som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Alnö rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Alnö nedan.
Annons:

Tapetserare i Alnö - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Alnö som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Alnö.

Maria Tapetserare
Kryssarv. 32
865 32 Alnö


Ålunds Tapetserarverkstad
Färjev. 58 C
865 31 ALNÖ

Annons:

Kostnad för tapestering i Alnö

Kostnad och pris för tapetsering i Alnö varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Alnö rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Alnö

I Alnö finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Alnö. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Alnö.

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Du kan här också läsa mer om orten Alnö om du vill veta mer än bara tapetsering i Alnö.

I Alnö fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Alnö. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Alnö så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.