Tapetserare i Docksta

Annons:

Tapetserare i Docksta - duktiga och erfarna tapetserare i Docksta som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Docksta som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Docksta. Om du letar efter en tapetserare i Docksta som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Docksta rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Docksta nedan.
Annons:

Tapetserare i Docksta - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Docksta som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Docksta.

Port 7
Kartongv. 2
870 33 Docksta

Annons:

Kostnad för tapestering i Docksta

Kostnad och pris för tapetsering i Docksta varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Docksta rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Docksta

I Docksta finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Docksta. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Docksta.

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Docksta om du vill veta mer än bara tapetsering i Docksta.

I Docksta fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Docksta. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Docksta så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.