Tapetserare i Härnösand

Annons:

Tapetserare i Härnösand - duktiga och erfarna tapetserare i Härnösand som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Härnösand som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Härnösand. Om du letar efter en tapetserare i Härnösand som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Härnösand rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Härnösand nedan.
Annons:

Tapetserare i Härnösand - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Härnösand som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Härnösand.

Ahlbergs Tapetserarverkstad
Roten 627
871 92 HÄRNÖSAND


Sarah Tapetserare
Djuphamnsv. 5
871 45 HÄRNÖSAND


Designe Tapetseriet
Vangstag. 42
871 62 Härnösand


Muggärds Tapetserarverkstad
Torrom 211
871 91 Härnösand

Annons:

Kostnad för tapestering i Härnösand

Kostnad och pris för tapetsering i Härnösand varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Härnösand rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Härnösand

I Härnösand finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Härnösand. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Härnösand om du vill veta mer än bara tapetsering i Härnösand.

I Härnösand fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Härnösand. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Härnösand så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.