Tapetserare i Örnsköldsvik

Annons:

Tapetserare i Örnsköldsvik - duktiga och erfarna tapetserare i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Örnsköldsvik som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Örnsköldsvik. Om du letar efter en tapetserare i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Örnsköldsvik rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Örnsköldsvik nedan.
Annons:

Tapetserare i Örnsköldsvik - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Örnsköldsvik som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Örnsköldsvik.

Häggkvist Tapetserarverkstad, Lars
Nyg. 46
891 34 örnsköldsvik

Annons:

Kostnad för tapestering i Örnsköldsvik

Kostnad och pris för tapetsering i Örnsköldsvik varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Örnsköldsvik. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Örnsköldsvik om du vill veta mer än bara tapetsering i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Örnsköldsvik. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Örnsköldsvik så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.