Tapetserare i Själevad

Annons:

Tapetserare i Själevad - duktiga och erfarna tapetserare i Själevad som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Själevad som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Själevad. Om du letar efter en tapetserare i Själevad som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Själevad rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Själevad nedan.
Annons:

Tapetserare i Själevad - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Själevad som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Själevad.

Strömgrens Tapetseri
Hampnäsv. 9
894 30 Själevad


Jonssons Tapetserarverkstad AB
Kavelv. 23
894 35 SJÄLEVAD

Annons:

Kostnad för tapestering i Själevad

Kostnad och pris för tapetsering i Själevad varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Själevad rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Själevad

I Själevad finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Själevad. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Själevad.

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Du kan här också läsa mer om orten Själevad om du vill veta mer än bara tapetsering i Själevad.

I Själevad fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Själevad. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Själevad så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.