Tapetserare i Sörberge

Annons:

Tapetserare i Sörberge - duktiga och erfarna tapetserare i Sörberge som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Sörberge som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Sörberge. Om du letar efter en tapetserare i Sörberge som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Sörberge rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Sörberge nedan.
Annons:

Tapetserare i Sörberge - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Sörberge som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Sörberge.

Ullmarks Ställningsmontage & Transport AB
Berglundav. 37
860 30 Sörberge


Nykvist Tapetseraverkstad
Stenv. 5
860 30 Sörberge

Annons:

Kostnad för tapestering i Sörberge

Kostnad och pris för tapetsering i Sörberge varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Sörberge rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Sörberge

I Sörberge finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Sörberge. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Sörberge.

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: 3131, år 1960

Du kan här också läsa mer om orten Sörberge om du vill veta mer än bara tapetsering i Sörberge.

I Sörberge fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Sörberge. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Sörberge så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.