Tapetserare i Sundsbruk

Annons:

Tapetserare i Sundsbruk - duktiga och erfarna tapetserare i Sundsbruk som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Sundsbruk som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Sundsbruk. Om du letar efter en tapetserare i Sundsbruk som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Sundsbruk rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Sundsbruk nedan.
Annons:

Tapetserare i Sundsbruk - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Sundsbruk som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Sundsbruk.

Nordenservice Sundsvall AB
Januariv. 5
863 35 Sundsbruk

Annons:

Kostnad för tapestering i Sundsbruk

Kostnad och pris för tapetsering i Sundsbruk varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Sundsbruk rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Sundsbruk

I Sundsbruk finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Sundsbruk. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Sundsbruk.

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånarantal: 2137, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Sundsbruk om du vill veta mer än bara tapetsering i Sundsbruk.

I Sundsbruk fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Sundsbruk. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Sundsbruk så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.