Tapetserare i Sundsvall

Annons:

Tapetserare i Sundsvall - duktiga och erfarna tapetserare i Sundsvall som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Sundsvall som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Sundsvall. Om du letar efter en tapetserare i Sundsvall som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Sundsvall rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Sundsvall nedan.
Annons:

Tapetserare i Sundsvall - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Sundsvall som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Sundsvall.

Andersson Tapetserarverkstad eftr AB
Västerro 225
855 90 SUNDSVALL


Folkes Tapetserareverkstad
Syrénv. 9
857 40 Sundsvall

Annons:

Kostnad för tapestering i Sundsvall

Kostnad och pris för tapetsering i Sundsvall varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Sundsvall rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Sundsvall

I Sundsvall finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Sundsvall. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Sundsvall om du vill veta mer än bara tapetsering i Sundsvall.

I Sundsvall fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Sundsvall. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Sundsvall så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.