Tapetserare i Torpshammar

Annons:

Tapetserare i Torpshammar - duktiga och erfarna tapetserare i Torpshammar som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 2 olika tapetserarverkstäder i Torpshammar som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Torpshammar. Om du letar efter en tapetserare i Torpshammar som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Torpshammar rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Torpshammar nedan.
Annons:

Tapetserare i Torpshammar - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Torpshammar som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Torpshammar.

Fränsta Tapetserareverkstad
Nordanede 801
840 13 Torpshammar


Fränsta Tapetserarverkstad
Nordanede 801
840 13 Torpshammar

Annons:

Kostnad för tapestering i Torpshammar

Kostnad och pris för tapetsering i Torpshammar varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Torpshammar rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Torpshammar

I Torpshammar finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Torpshammar. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Torpshammar.

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Torpshammar om du vill veta mer än bara tapetsering i Torpshammar.

I Torpshammar fanns det sammanlagt 2 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Torpshammar. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Torpshammar så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.