Tapetserare i Ullånger

Annons:

Tapetserare i Ullånger - duktiga och erfarna tapetserare i Ullånger som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Ullånger som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Ullånger. Om du letar efter en tapetserare i Ullånger som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Ullånger rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Ullånger nedan.
Annons:

Tapetserare i Ullånger - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Ullånger som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Ullånger.

Tapetserarstallet
Bräcke
870 32 ULLÅNGER

Annons:

Kostnad för tapestering i Ullånger

Kostnad och pris för tapetsering i Ullånger varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Ullånger rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Ullånger

I Ullånger finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Ullånger. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Ullånger.

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Ullånger om du vill veta mer än bara tapetsering i Ullånger.

I Ullånger fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Ullånger. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Ullånger så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västernorrland.