Tapetserare i Kolsva

Annons:

Tapetserare i Kolsva - duktiga och erfarna tapetserare i Kolsva som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 3 olika tapetserarverkstäder i Kolsva som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Kolsva. Om du letar efter en tapetserare i Kolsva som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Kolsva rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Kolsva nedan.
Annons:

Tapetserare i Kolsva - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Kolsva som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Kolsva.

Orsta Tapetsering och Bilsadelmakeri
Våsjö Skola 3
731 13 KOLSVA


Åkerströms Tapetserarverkstad
Bergslagsv. 103
731 11 KOLSVA


Kolsva Sadelmakeri & Tapetserarverkstad
Brov. 3
731 13 KOLSVA

Annons:

Kostnad för tapestering i Kolsva

Kostnad och pris för tapetsering i Kolsva varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Kolsva rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Kolsva

I Kolsva finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Kolsva. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kolsva om du vill veta mer än bara tapetsering i Kolsva.

I Kolsva fanns det sammanlagt 3 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Kolsva. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Kolsva så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västmanland.