Tapetserare i Norberg

Annons:

Tapetserare i Norberg - duktiga och erfarna tapetserare i Norberg som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 1 olika tapetserarverkstäder i Norberg som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Norberg. Om du letar efter en tapetserare i Norberg som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Norberg rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Norberg nedan.
Annons:

Tapetserare i Norberg - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Norberg som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Norberg.

Nybergs Måleri
Rosenstigen 26
738 34 Norberg

Annons:

Kostnad för tapestering i Norberg

Kostnad och pris för tapetsering i Norberg varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Norberg rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Norberg

I Norberg finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Norberg. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Norberg.

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Norberg om du vill veta mer än bara tapetsering i Norberg.

I Norberg fanns det sammanlagt 1 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Norberg. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Norberg så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västmanland.