Tapetserare i Västerås

Annons:

Tapetserare i Västerås - duktiga och erfarna tapetserare i Västerås som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 8 olika tapetserarverkstäder i Västerås som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Västerås. Om du letar efter en tapetserare i Västerås som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Västerås rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Västerås nedan.
Annons:

Tapetserare i Västerås - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Västerås som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Västerås.

Tapetserar och Inredningsateljén
Skultunav. 22
722 17 VÄSTERÅS


Möbellogen AB/Raggarsoffan
Irsta Stockholmsv. 14
725 97 Västerås


Hantverks Tapetserarn
Badhusg. 4
722 15 VÄSTERÅS


Sofflocket
Stentorpsg. 26
723 43 VÄSTERÅS


Anderssons Tapetserarverkstad
Åbylunds gård 2
725 94 VÄSTERÅS


Gabriels Alltjänst AB
Puddelugnsg. 46
724 73 VÄSTERÅS


Ateljén
Skultunav. 16
722 17 VÄSTERÅS


Tapetserare Meril Olivi
Arosv. 1
722 17 VÄSTERÅS

Annons:

Kostnad för tapestering i Västerås

Kostnad och pris för tapetsering i Västerås varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Västerås rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Västerås

I Västerås finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Västerås. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Västerås om du vill veta mer än bara tapetsering i Västerås.

I Västerås fanns det sammanlagt 8 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Västerås. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Västerås så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västmanland.