Tapetserare i Alingsås

Annons:

Tapetserare i Alingsås - duktiga och erfarna tapetserare i Alingsås som kan hjälpa dig med tapetsering av möbler som t.ex. stolar, soffor och fåtöljer hittar du här. Sammanlagt så finns det 4 olika tapetserarverkstäder i Alingsås som sysslar med att renovera, byta och laga tyger och textilier på olika typer av möbler i Alingsås. Om du letar efter en tapetserare i Alingsås som kan hjälpa dig med tapetsering av soffa och fåtölj kan du titta i vår lista nedanför. För att få bästa pris på tapetsering av möbler i Alingsås rekommenderar vi dig att kontakta flera av de olika tapetserarverkstäderna i Alingsås nedan.
Annons:

Tapetserare i Alingsås - tapetserarverkstäder

Här hittar ni vår lista över olika tapetserare och tapetserarverkstäder i Alingsås som kan laga, renovera och byta möbeltyger på dina möbler i Alingsås.

Kläomverkstan I Alingsås AB
Sjömansv. 5
441 50 ALINGSÅS


Noble Hill Tapetserarverkstad
V. Ringg. 8
441 30 ALINGSÅS


Alingsås Tapetserarverkstad
Alströmersg. 5
441 31 Alingsås


Klings Möbelomklädslar
Sockenv. 1
441 39 Alingsås

Annons:

Kostnad för tapestering i Alingsås

Kostnad och pris för tapetsering i Alingsås varierar beroende på val av tapesterare samt vilken typ av möbeltyg som ska lagar, renoveras eller bytas ut på dina möbler. För att få ett underlag gällande kostand för tapetsering i Alingsås rekommenderar vi att du kontaktar några av tapetserarverkstäderna från listan ovanför innan du bestämmer dig.

Tapetserare fakta om Alingsås

I Alingsås finns det som minst en tapetserarverkstad som arbetar med tapetsering av möbler i Alingsås. Nedan kan du läsa lite mer fakta om orten Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Alingsås om du vill veta mer än bara tapetsering i Alingsås.

I Alingsås fanns det sammanlagt 4 olika tapetserare och tapetserarverkstäder att välja mellan när du vill renovera, laga eller fräscha upp dina möbler i Alingsås. Skulle det ändå vara så att du inte kan hitta någon tapetserar som du vill anlita i Alingsås så föreslår vi att du letar vidare efter någon annan tapetserare i angränsande orter i Västra Götaland.